

2014 Skate Canada Synchronized Skating Championships

Burnaby, British Columbia - Bill Copeland Sports Centre

	THURSDAY, February	20 FRIDAY, F	FRIDAY, February 21		
	Arena A	Arena A	Arena B	Arena A	
06:00					06:00
			0.50 (40 minutes)		
07:00 			6:50 (10 minutes)	$\frac{1}{2}$	07:00
08:00			Novice Practice Ice - Free #2	<u>6</u> 7 7 7	08:00
				8 9 4	
09:00				10 11 5	09:00
	9:00 (10 minutes)	1 2 3 9:10	FLOOD - 15 minutes	12 Open 6 Practice Ice - Free #2 7	
		<u> </u>	9:25 (12 minutes)	<u>1</u> 2	
—— 10:00 ———	Novice	<u>5</u> 6		<u> </u>	— 10:00 —
	Practice Ice - Free #1	7Novice - Free #28		<u> </u>	
		9		6 FLOOD - 15 minutes	
11:00		10 11 12 FLOOD - 20 minutes	Intermediate	10:55 (12 minutes)	11:00
	FLOOD - 15 minutes	12 FLOOD - 20 minutes	Practice Ice - Free #2	9Junior Practice Ice - Free3104	
12:00	11:45 (12 minutes)	2		II FLOOD - 15 minutes 12 12:00 (15 minutes) 1	<u> </u>
		<u>3</u> 4		13 Senior Practice Ice - Free 2	
		5		14 Semicir Factore for File 3 15 FLOOD - 20 minutes 3	
13:00		6 Intermediate - Free #2		16 17 13:05	13:00
	Intermediate	8	FLOOD - 15 minutes 13:35 (12 minutes)		
—— 14:00 ———	Practice Ice - Free #1	9		2 3	<u> </u>
		10		4 Open - Free #2	
		12 13 14:45 VICTORY CEREMONIES	Open	<u> </u>	
15:00		14 (Intermediate, Novice)	Practice Ice - Free #1	8	15:00
		15 FLOOD - 15 minutes 16 15 (10 (10) + 10) + 10)		9 10 15:35	
16:00	FLOOD - 15 minutes	17 15:40 (10 minutes) 1 Junior Practice Ice - Short 3		10 10.00 11 Junior - Free	16:00
	16:10 OATH CEREMONY	FLOOD - 15 minutes		FLOOD - 20 minutes	
	16:30	16:35 (10 minutes) 1		16:35	
17:00		Senior Practice Ice - Short 2 17:05 SYNCHRO CELEBRATION		Senior - Free	17:00
	Novice - Free #1	FLOOD - 20 minutes		17:00 VICTORY CEREMONIES (Senior, Junior, Open)	
18:00		17:45		End 17:55	18:00
	FLOOD - 20 minutes	 Onen Erec #4			
19:00	18:55	Open - Free #1			19:00
20:00		FLOOD - 20 minutes	-		20:00
	Intermediate - Free #1	20:15			
—		Junior - Short FLOOD - 20 minutes	-		
21:00		21:05	1		21:00
		Senior - Short End 21:35	-		
22:00					22:00
	End 22:05				
				F	
23:00					23:00
24:00					24:00

During events, 15 minute floods will occur after every 5 teams (max) for free programs and after every 6 teams (maximum) for short programs unless otherwise noted. Order of skate for the practice groups will be announced in advance of the competition and will be based on the drawn start order for competition.

February 20 - 22, 2014

As of July 18, 2013 SCHEDULE IS SUBJECT **TO CHANGE**